CD 22e Songfestival 2014
Zaterdag 15 februari vond de 22e editie van het Songfestival plaats in Den Bolder. Het liedjesfestival had net als vorig jaar weer heel veel deelnemers (ruim 200). We kunnen nog steeds met recht stellen dat we in Waspik te maken hebben met een uniek evenement. De avond zelf is niet alleen supergezellig, maar het niveau van de meeste nummers blijkt ook dit jaar weer opvallend hoog. En dat is goed nieuws! Want alle 17 nummers staan op de vijftiende editie van de speciale Songfestival-CD: en die is nu verkrijgbaar!
Het idee om van de deelnemers aan het Songfestival een CD uit te brengen ontstond in 2000. Toen vierde Stichting Jeugdcarnaval Waspik haar 33-jarig bestaan en als 'traktatie' aan de Waspikse bevolking en de deelnemers werd een CD opgenomen. Het initiatief werd echter zo goed ontvangen in het dorp dat er ook in de daaropvolgende jaren een CD verscheen. Het is dus zo langzamerhand een traditie geworden: een waar collectors-item! Marcel Donks heeft voor het ontwerp van de kaft gezorgd met mooie tekeningen van Doreth. Klik op de CD voor de lijst met tracks op de CD.
Klik op de hoes voor de tracklist
De CD van het Songfestival is vanaf heden verkrijgbaar. Voor € 11,- kan de CD gekocht worden bij slagerij Snels en Van der Heijden Tweewielers. Veel luisterplezier!
Klik hier voor de nummers op de CD