Raad van Elf van Maoneblusserslaand 2014
Al vele jaren is Prins Bart tijdens carnaval de heerser van Maoneblusserslaand. Samen met zijn Raad van Elf en de dansmariekes siert hij de vele activiteiten op die er in Waspik tijdens carnaval worden georganiseerd. Voor 2014 is de Raad weer helemaal compleet! Jongens en meiden: veel plezier!

Hallo allemaal,
Bij dezen wil ik mijn graag voorstellen. Mijn naam is Bryce van Steenis en ben 11 jaar oud. Mijn hobby’s zijn knutselen, computer, ik hou van dieren en natuurlijk van carnaval! Vanaf vorig jaar ben ik bij de jeugdraad en dit jaar is mij tot mijn grote verbazing gevraagd of ik Prins Bart wil zijn. Ik heb daar geen moment over nagedacht en zei meteen: “Ja natuurlijk!” Ik vind het een grote eer om tijdens carnaval Prins te mogen zijn. Ik ga er dan ook vol enthousiasme aan en zal de Raad van Elf ook zo goed mogelijk proberen te vertegenwoordigen. Met de groet 3 x alaaaaaf wens ik jullie alvast een fijne carnaval toe. Vriendelijke groeten en tot carnaval in Leuttempel Den Bolder!
Prins Bart de 26e
Carnaval 2014


Hallo Maoneblussers en Maoneblusserinnekes,
Mijn naam is Cynthia Schalken, ik ben13 jaar oud. Ik zit op het Dr Mollercollege in Waalwijk. 2014 zal mijn laatste jaar als prinses zijn. Vol trots heb ik dan 3 jaar lang de tiara mogen dragen en aan de zijde van prins Bart mogen staan.Dit jaar wordt de carnaval ‘Oit de kunst’ en gaan we er een mooi feestje van maken. Mijn Prins, Raad van Elf en ikzelf hebben er veel zin in. Jullie ook??? Tot snel in Partytempel Den Bolder 3x alaaf!
Prinses Cynthia
Carnaval 2014

Autobedrijf AD Van der Vleuten heeft een touringcar beschikbaar gesteld voor de Raad van Elf, de dansmariekes en de begeleiders om op maandag tijdens carnaval een bezoek te brengen aan de senioren van de Riethorst in Kaatheuvel. Dank dank dank!

Bloemsierkunst Jatropha uit Kaatsheuvel heeft een mooi boeket voor de prinses geschonken, waarvoor heel veel dank!

Vele foto's van de Raad van Elf tijdens carnaval volgen snel na carnaval via een link op deze site.