"In den stoffigen archieven van Maoneblusserslaand"
Welkom in de stoffige archieven van Stichting Jeugdcarnaval Waspik. Op deze pagina vind je informatie die in het verleden op deze site heeft gestaan. Eigenlijk is al deze informatie dus achterhaald, maar misschien toch interessant om eens op je gemak 'rond te wandelen'.

Zoek je algemene informatie over Stichting Jeugdcarnaval en haar activiteiten? Klik dan hier.

Op een gegeven moment zal de klad toch wel in het Waspikse carnaval komen, toch? Mooi niet! Carnaval 2011 was weer helemaal geweldig. Een prachtig Songfestival met een bomvolle Den Bolder en vier dagen lang volle bak plezier tijdens carnaval. Waarin een klein dorp groot kan zijn!

Het blijft ieder jaar een groter feest te worden in Maoneblusserslaand. Wat te denken in 2010 van een geslaagd Songfestival voor de eerste keer met de Jan Kamp Wisseltrofee? Maar ook carnaval in 2010 was weer top!

Tjonge jonge: wat een geweldig carnavalsjaar was 2009. Het begon met een prachtig Songfestival (klik hier) en werd gevolgd door knotsgekke carnavalsactiviteiten (klik hier). Hopen dat we deze lijn de komende jaren voort kunnen zetten!

Het lijkt ieder jaar gekker te worden in Maoneblusserslaand. Zo ook in 2008. Zowel het Songfestival (klik hier) als carnaval (klik hier) werden door jong en oud uit het 'laand' gevierd. Iedereen bedankt!!!

2007 was een gedenkwaardig jaar voor Maoneblusserslaand. Waspik vierde haar 750-jarige bestaan en ook carnaval stond in het teken van dit jubileum (motto: 'Al 750 jaor doen wai 't mee mekaor'). Klik hier om alles over het Songfestival te zien en te lezen. Carnaval werd weer door jong en oud gevierd: leuttempel Den Bolder was maar net groot genoeg om de feestende massa vier dagen op te vangen. Klik hier voor een verslag en vele foto's van alle activiteiten.

Het kan niet op in Waspik! In 2006 werd er massaal en op een indrukwekkende manier carnaval gevierd in Maoneblusserslaand. Het feest begon met het Songfestival (klik hier) dat als vanouds een beregezellige avond in Den Bolder opleverde. Twee weken laten stond iedereen te popelen om er met carnaval tegenaan te gaan. Klik hier voor een uitgebreid verslag en vele foto's!

In 2005 werd er weer flink gezongen en gedanst tijdens het Songfestival. Het werd een topjaar! Klik hier voor de uitslag en vele foto's. Het carnavalsfeest in 2005 loog er ook niet om. Klik hier voor de complete uitslag van de optocht en heeeel veel foto's. Klik hier om een indruk te krijgen van het bestuur in 2005. Door hier te klikken vind je alle overige informatie die van belang is met netrekking tot carnaval 2005.

Ook in 2004 was het Songfestival weer een doorslaand succes. Den Bolder was weer afgeladen vol en de artiesten gaven het beste van zichzelf. Klik hier voor alle informatie over dat festival. Wil je meer weten over de CD die er van de liedjes verscheen? Klik dan hier. En natuurlijk carnaval 2004 in Maoneblusserslaand. De activiteiten werden weer door erg veel mensen bezocht: klik hier voor een aantal sprekende foto's. Ook langs de optocht stonden veel toeschouwers de creaties van oons laand te bewonderen. Klik hier om nog even terug te gaan naar het feest. Benieuwd hoe het bestuur carnaval viert? Klik snel hier!

Carnaval in Waspik draait honderd procent op vrijwilligers. Het is daarom ook niet meer dan normaal dat we onze vrijwilligers na het carnavalsfeest in het zonnetje zetten op de speciale vrijwilligersdag. Neem hier een kijkje bij de dag in 2004.

Dokter Bibber gaf ons afgelopen jaar adviezen over hoe we de carnavalsdagen gezond door konden brengen. Zijn advies is hier nog steeds te vinden.

Het Songfestival 2003 was een groot succes! Klik hier voor de uitslag en een verslag van deze avond. Je komt tevens een en ander te weten over de cd die we in 2003 hebben uitgebracht.

Wat te denken van alles wat je ooit al wilde weten over het Songfestival. Als je hier klikt dan vind je achtergrondinformatie over dit uit de hand gelopen liedjesfestival.